SHOARMA GRILLROOM STAR

SHOARMA GRILLROOM STAR Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 99 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Grillroom Star. Meer weten? Ontdek meer

6 jun 2022 om 21:13 Kapsalon is niet gemaakt zoals ik gewend ben Je doet er geen sla boven op en er zat geen saus door alleen een plakje kaas boven op
30 mei 2022 om 22:26 de kapsalon was koud,er waren helemaal geen sauzen die ik bestelde
6 feb 2022 om 12:46 Pizza had warmer gemogen.
23 jan 2022 om 21:51 Eten was koud, prijs/kwaliteit zeer slecht laatste keer
13 jan 2022 om 21:21 Snelle bezorging. Lekkere pizza’s.
5 jan 2022 om 19:00 Altijd lekker eten, smaak goed, bezorging altijd prima en altijd warm. Een aanrader
17 dec 2021 om 22:20 Tonijnpizza heerlijk. Vriendelijke bezorger.
5 dec 2021 om 19:14 Eten werd lauw/koud bezorgd, terwijl we circa 200m van Star wonen. Beschikbaarheid in app komt niet over met werkelijke beschikbaarheid van producten, in dit geval Ben & Jerries ijs
9 okt 2021 om 19:41 Heerlijke kapsalon en dürüm. Aanrader!
8 okt 2021 om 18:24 Heerlijke pizza's!!
26 sep 2021 om 20:04 Snel en lekker eten
24 jun 2021 om 21:08 Heerlijk, niet vet en genoeg voor 2 personen, bezorging netjes op tijd en vriendelijk.